BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, March 9, 2010

walking around...

dear @rrY....http://emo.huhiho.com

ari nie jalan2 lagi.....hahaha....dengan sape lagi...dengan bespren na la.....miSs DoRa...hihihi...mule2 pegi library....kul 8 lagi...dye bukak kul 9.30....ish...kne tgu lame taw.....berbuih mulut duk borak ngn miSs DoRa....hehehe...besh gop...lame dah tak jupe...tapi boring btol...asyik tunggu je....pak guard tu smpai kenal dah muke due org nie...hahaha.....malu plop...tapi na ngn miSs DoRa kadang2 panggil dye abang guard...hahaha....bese la...klu due org nie bertemu....hancuss dunia.....hohohooo...

akhirnya....tibalah masa yang dinanti2......http://emo.huhiho.comdah pukul 9.30!!!....sebenarnye...nak antar buku harry potter tu...hehe....lepas tu..kami pom melangkah dengan kaki yang terbuka....masuk library....arah tuju kami yang pertama ialah....toilet!!! hahaha...lame ngat tggu td....saje je nak singgah toilet....lame dah tak singgah...klu mse kelas bi dlu.....toilet 2 la tempat kami lepak....hahaha...

seterusnya....pegi kat lif...naik tingkat satu....cari buku....ade la dalam sejam...hahaha...biase la..kami ni cerewet cket....huhu...lepas tu msuk lam bilik multimedia...*nak maen komputer*...bese ar...budak2 yang kebosanan...dan....akhirnya...na berjaya memujuk miSs DoRa buat " BuKuMukA "....haaha...taw tak?? ish....tak berkembang la @rrY nie....FaCebOok la weh....hahaha...sedang kami berseronok.....(rse nye kitorg la bising skali kt c2...sume org tgk pelik...hehe) tetibe komputer pom mapuh...laa....abis mase dah ke....tu la.....seronok sangat smpai x sedar diri...hehe....
http://emo.huhiho.com
lepas tu....kitorg pegi lepak2 plak....http://emo.huhiho.comsinggah mcd...nak lunch....tapi tataw nak makan pe...abg mcd tu yang tolong bagi cadangan....hehe...mekasih ye...klu abg bce....na nak ucap mekasih bebanyak...huhu...dah la makan tu smpai sejam...haha....borak je bnyak....

on da way nak balik library tu...(kecoh cket sbb ade kelas petang tu)....smpat lagi singgah TTC...beli kasut....hahaha....miSs DoRa beli sandal.....murah je.....berape?? xnak bgtaw.....haha...
http://emo.huhiho.com

pastu...na pom blik dlu....sebab ade kelas kan petang tu.....kul 2.30....ish....dah la abis kul 5.30...tu yang letih nie...nak tdo dah la....ngantuk sgt2 dah ni.....tapi gatal jugak nak menulis kat cni kan....haha....
yela2..nak tido la nie.....http://emo.huhiho.com

p/s : ciK tiQ....bkn xnak ajak...tapi x sempat nak ajak makan mcd td...hehe...

k la...smpai menutup mata!!!


saLam sSayaNg dari MrS aNa....(^_^)



http://emo.huhiho.com

2 comments:

ciktiqz sygss said...

ngade.....!! sampai aty,tape2..

Na said...

hahaha...len kali la ek tayam....